En knasig kvall

klipporna pa railey



aa, har ju haft battre dagar an idag ma jag saga :D haha igar firades jag och det var en valdigt sjuk kvall. borjae med middags buffe pa ett fint stalle. 6 hungriga svenska tjejer som hamtar mer mat 4ganger var och jag tror de ggick med forlust att ha oss dar. vi kaka upp allt!!! hahaha sen satt vi med uppknappta byxor och undrade hur man skulle kunna fa plats med en drink ens.  eller jag tankte de.
10minter senare sitter v pa ett utomhussbalkong over stranden med massa skona manniskor och helt plotsligt star 4 jattefina goda f\drinkar framfor mig pa bordet! och ja sen kan ni rakna ut resten sjalva haha :D dar va en killa som spelade live musik for mig och jag fick en happy birthday song fran hnm :D haha jag rodnar alltid lika mkt nar sant hander..att man aldrig lar sig :D

sen fick de ju med sig pa resturangen ett helt killgang att borja sjunga fr mig under middagen ocksa! jag blev helt paff o ba men vafan kommer alla roseter ifran :D hahaha bruuudarna e sooo skona! aven om jag suttit i en liten grotta ngnstans skulle ja ha en trevlig fodelsedag med dem :D

Stalet vi e pa ar valdigt litet och de e inte mkt folk som festar men vi lyckades enda fa igen en bar och tillslut stod alla och dansade till the killers, spice girls...ja allt mojligt u name it :;)

sen traffade vi vara goa goteborgare som vi trffade pa koh phangang! skiitkul, vi ahde inte en anning om att de va har. sa slutade med att vi snacka skit med dem och shotade  fram tills 6 da va de dags att ga hem och lagga sig.

Riiiiikigt naajs fodelsedag! tack brudar och alla andra som grattat hemafran sverige!

Pusss och gos! <3 /////// S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0